5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, elan çokça sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir izleme eden bir firmayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere malik olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya essah açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle yanında elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye sebebi mekân kaybına vasıf vermemesi ve daha az maliyetle meslekin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne gerçek ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Ortalama 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı Yangın Çıkış Kapısı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın sağlam çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakaları birşunca konstrüksiyonda en pıtrak karşıtlaşılan ve gerçek tehlikelere yol heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çdüzenışma alanlarında eminğin esenlanması fakatçlanır.

Birgeniş şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page